torstai 20. lokakuuta 2016

KINDERKAKKU


Pohja:
200 g suklaahippukeksejä
75 g margariinia

Valkosuklaatäyte:
145 g Pandan valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl Flora vispiä
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä

Maitosuklaatäyte:
4 liivatetta
2,5 dl Flora vispiä
200 g Pandan maitosuklaata
50 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Suklaaganache:
150 g tummaa suklaata
0,75 dl kermaa
1 rkl margariinia

Koristeluun:
Erilaisia kindersuklaita


1. Vuoraa irtopohjavuoan pohja ja sisäreunat leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sekoita margariinin kanssa. Painele keksi-margariiniseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
2. Laita valkosuklaakerroksen liivatteet veteen likoamaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon sokerit ja tuorejuusto. Sulata valkosuklaa ja sekoita se kermavaahto-tuorejuusto seokseen. Kiehauta tilkka vettä ja sulata liivatelehdet veteen. Kaada ohuena nauhana valkosuklaatäytteeseen koko ajan vatkaten. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin 1-2h hyytymään.
3. Maitosuklaakerrosta varten laita liivatteet likoamaan. Vatkaa vispikerma. Sekoita joukkoon sokeri ja tuorejuusto. Sulata suklaat ja sekoita ne kermavaahto-tuorejuusto seokseen. Kiehauta tilkka vettä ja sulata siihen liivatteet. Kaada ohuena nauhana suklaatäytteeseen koko ajan vatkaten. Kaada täyte vuokaan valkosuklaatäytteen päälle. Anna taas hyytyä 1-2h.
4. Valmista ganache ennen koristelua. Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa ja nosta pois liedeltä. Paloittele suklaa joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää margariini ja sekoita tasaiseksi. Anna massan jäähtyä ja paksuuntua hetki. Valuta ganache kakun päälle keskeltä kohti reunoja.

5. Koristeluun voit käyttää kaikkia haluamiasi kindersuklaita!








3 kommenttia:

  1. Miten jokin voi näyttää noin hyvältä :O Maistuisi itellekkin!

    sanasokkelossa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Katsoin muutamia reseptejä sun blogista ja kaikki näyttävät tosi herkullisilta ja taidokkaasti tehdyiltä! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista