tiistai 23. helmikuuta 2016

GLUTEENITTOMAT APPELSIINIMUFFINSSIT


Ainekset:
100g laktoositonta margariinia
1,5dl sokeria
3 munaa
1tl vaniljasokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
2dl gluteenitonta leivontajauhoa
1,5tl leivinjauhetta
1dl appelsiinimehua
 
1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen. Lisää appelsiini kuori.
 
2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseosta ja appelsiinimehua vuorotellen margariini-sokerivaahtoon, sekoittaen sähkövatkaimen hitaimmalla teholla.
 
3. Nostele taikina kahden lusikan avulla 12 muffinssivuokaan. Paista uunin keskitasolla 13-15min. Anna valmiiden muffinssien jäähtyä ennen kuorrutusta.
 
 
Kuorrute:
1dl laktoositonta vispikermaa
3rkl tomusokeria
1,5 tl vaniljasokeria
 
1. Vatkaa vispikerma. Lisää kermaan tomusokeri ja vaniljasokeri, sekoita.
2. Pursota kuorrute pursotinpussilla muffinsseihin. Koristele ja laita hetkeksi jääkaappiin!
 
 



 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti