tiistai 27. joulukuuta 2016

CAPPUCCINO-SUKLAAKAKKU


Kakku
200g margariinia
2dl sokeria
3 kananmunaa
3dl vehnäjauhoja
3rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
3rkl maitoa
2ps cappuccino pikakahvi-jauhetta 
100g tummaa suklaata

Kuorrutus
1ps cappuccino pikakahvi-jauhetta
3dl tomusokeria
4rkl vettä

1. Vaahdota sokeri ja margariini. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lämmitä maitoa mikrossa ja sekoita joukkoon 2 pussia cappuccinojauhetta. Sekoita taikinaan vuorotellen kuivia aineita ja cappuccinoseosta. Rouhi suklaa ja lisää taikinaan, sekoita. 

3. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa n. 50min.

4. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista. Sekoita kulhossa cappuccinojauhe sekä tomusokeri ja lisää joukkoon vesi. Sekoita tasaiseksi. Valuta kuorrutus jäähtyneen kakun päälle ja koristele.





2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen kuuloinen kakku! Pitänee kokeilla itsekin tätä reseptiä :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista